Boost Your Brain

Een week vol leerzame activiteiten

waarbij je kind leert zonder dat het het doorheeft! 

Laat je kind een week genieten van alle leuke activiteiten! Leren zonder dat je kind het doorheeft, leerstof herhalen, extra oefenen met de Nederlandse taal en met rekenen... En dat door middel van spelletjes, estafettes, bewegend leren en speurtochten. 

Daardoor krijgt je kind net die extra boost, dat zetje voor wat meer zelfvertrouwen. Je kind ervaart dat leren ook op een hele andere manier kan, namelijk door middel van beweging. Er zullen ook momenten zijn dat we lekker binnen even bijkomen en een wat rustigere activiteit doen, maar een ding is zeker: je kind gaat een geweldige week tegemoet!

Ervaringen van kinderen

Leuke spelletjes

Ik heb het meeste geleerd tijdens de uren van taal en spelling. Tussendoor deden we leuke spelletjes om ook op die manier de leerstof te oefenen. 

  


B.B.

10+

Het meest heb ik geleerd van spelling; dat vond ik ook het leukste om te doen. Maar ik ben ook blij met de strategieën die ik nu weet voor begrijpend lezen. Daarmee kan ik volgend schooljaar echt aan de slag!

S.M. 

Taalspelletjes

Ik vond de taalspelletjes die we deden het allerleukste, maar ook met rekenen heb ik heel veel geleerd. Ik voel me nu zelfverzekerder en ben klaar voor het nieuwe schooljaar. 


I.R.

Leren op een leuke manier!

Bijles Aruba

Meer zelfvertrouwen 

Meer zelfvertrouwen door de uitgebreide instructie en oefening. Ervaren dat je het nu wél kan! 

  

Een stevige basis

Door de uitgebreide instructie en extra oefeningen ontwikkelen kinderen een stevige basis voor de volgende klas.

Ervaren leerkrachten

De lessen worden gegeven door leerkrachten met veel ervaring.


Speciaal ontwikkeld materiaal

Het materiaal is speciaal ontwikkeld voor deze training en sluit naadloos aan bij de methodes van school.


Lessen in het Nederlands

Alle lessen worden in het Nederlands gegeven, wat bijdraagt aan een betere beheersing van de Nederlandse taal.

15 uur les in kleine groepen

We werken altijd in kleine groepjes, waardoor jouw kind veel aandacht krijgt en daardoor ook veel vooruitgang zal boeken! 

Bewegend leren

Uit onderzoek blijkt dat kinderen de leerstof veel beter opnemen als ze bewegen. Daarom zetten we deze werkvorm dan ook veel in. Want het is toch veel leuker om kaartjes met de goede uitkomst in estafettevorm naar de andere kant van het lokaal te brengen, dan gewoon saai sommen maken?! 

Actieve lessen

Denk niet dat je kind het hele dagdeel achter een tafel zit. We zijn juist superactief bezig! Voetballen, overgooien, tikkertje, speurtocht... en dat allemaal in combinatie met leren! 

Ervaringen van kinderen

Goed en superleuk!

Ik heb het gevoel dat ik veel beter ben voorbereid op het nieuwe schooljaar. Vooral op het gebied van taal heb ik veel geleerd, want dat is het moeilijkste vak voor mij. 

  

K. F. 
Begrijpend lezen

Ik heb vooral veel geleerd in de lessen over begrijpend lezen. Ik weet nu veel beter hoe ik een tekst moet aanpakken. Ook de spelletjes tussendoor waren erg leuk!

E. F. 

Rekenen

Het was heel fijn om extra te oefenen met de stof van rekenen, want dat vind ik moeilijk. Ik voel me nu veel sterker en heb het gevoel dat ik klaar ben voor het nieuwe schooljaar!

N.P.

Voor wie?

Boost Your Brain is bedoeld voor kinderen van klas 3-4-5 van de basisschool. 
We herhalen de stof van het afgelopen schooljaar en kijken soms ook al wat vooruit, zodat jouw kind direct met parate kennis kan starten in het nieuwe schooljaar. 

Locatie:
Jaburibari 32F

Data:

15-19 juli 2024

Tijd: 

Brengen: 8.30- 9.00
Ophalen: 12.00 - 12.30

Groepsgrootte: 
Maximaal 6 leerlingen

Prijs:

Afl 297 of twee termijnen van Afl 159

Inzicht

Ik heb veel meer inzicht gekregen in de moeilijke sommen van rekenen. 

N.D.

Werkwoorden

Ik snap nu veel beter hoe ik werkwoorden moet spellen in de verschillende tijden. 

BIjles Aruba - testimonial leerling N.
F. W.
10!

De juf weet echt precies wat ze moet doen om mij te helpen. Ik geef deze training een 10!

Bijles Aruba - Testimonial leerling P.
P. S.

Wat vinden ouders van de lessen van You GOT It?

Sulaine Wong
Very kind and highly qualified tutors. They give exceptional support and in a fun way with homework and school exercises. My son is so happy to go to his tutor classes. We've seen progress in his school performance within weeks! We highly recommend You Got It bijles for your kids.


Isabelle Benco

I am really happy with the results that  I have had  with my daughter in just one month that she has started with You GOT It, because I have seen more interest in her in Dutch  language and more self-confidence ,they have excellent teachers 👍I recommend their program 100%.


Yuleydy Castrillon

Zeer tevreden over You Got It! Je kunt makkelijk en snel een afspraak maken en de juiste begeleiding vinden.
Mijn beide dochters zijn ontzettend goed geholpen doordat ze ondersteuning kregen met extra oefenmateriaal op alle vlakken, waarbij ze worden begeleid door deskundige leerkrachten.

YES!!!!

Ik schrijf mijn kind in voor

Boost Your Brain 2024!