arrow_drop_up arrow_drop_down
Bijles Aruba - Inge Beek

Hoi, ik ben I‚Äčnge...

  

Bijles Aruba - over Inge

... en ik wil niks liever dan dat alle kinderen blij en vol zelfvertrouwen door het leven gaan 

          

Mijn naam is Inge Beek. Ik ben leerkracht, remedial teacher, gedragsspecialist, coach, moeder, en enorm gepassioneerd als het gaat om het begeleiden van kinderen met leerproblemen. 

Door middel van het geven van offline en online bijles  aan individuele leerlingen of aan groepjes en het bouwen van digitale lespakketten, help ik zowel ouders als kinderen bij het begrijpen en verwerven van kennis omtrent de lesstof van school. Plezier en zelfvertrouwen zijn hierbij de sleutelwoorden. Het is mijn missie om alle kinderen, ondanks hun leerproblemen, zelfverzekerd en onbezorgd te laten genieten van hun tijd op de basisschool. 

Inge You GOT It

Hoe het allemaal begon

Vanaf de eerste dag dat ik op de Pabo zat, wist ik dat ik daar op mijn plek was. 

Gedreven, gemotiveerd en met passie voor het vak; dat waren woorden die op mij van toepassing waren. Stages in Rotterdam en in het buitenland, alvast starten met de studie Remedial Teaching, alle kansen greep ik aan. 

Na mijn afstuderen doorliep ik naast mijn werk de ene studie na de andere. Ik omschreef mezelf als een spons: ik wilde zoveel mogelijk kennis opzuigen.

Na 10 jaar in Nederland les te hebben gegeven en tal van studies te hebben gedaan, was het tijd voor een nieuwe uitdaging: ik emigreerde naar Aruba

Hoe kan ik zoveel mogelijk kinderen helpen om zelfverzekerd de basisschool te doorlopen? 

Bijles Aruba - hoe het begon

De volgende stap

Na zeven jaar op Aruba te hebben gewerkt begon het opnieuw te kriebelen. Hoe gaaf zou het zijn als ik meer kinderen zou kunnen helpen, ouders zou kunnen begeleiden en aankomende leerkrachten kon ondersteunen? Langzaam maar zeker begon het plan om mijn eigen bedrijf te starten vorm te krijgen met het doel om zoveel mogelijk kinderen, ouders en leerkrachten te helpen. 

Het raakt me dat kinderen onzeker worden of zelfs gepest worden vanwege hun leerproblemen. Ik zie de worsteling bij ouders, die hun kind zo graag willen helpen maar niet weten hoe ze het precies aan moeten pakken. 

Daarnaast geloof ik dat leerkrachten van grote invloed zijn op het welbevinden van kinderen met leerproblemen. Ik overleg dan ook regelmatig met de leerkrachten uit mijn team. Ook vinden er coachingssessies plaats en worden er workshops gevolgd, waardoor de kwaliteit van de lessen blijft groeien. 

Inge You GOT It

Hoe kan ik jullie helpen? 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kinderen met leerproblemen zo optimaal mogelijk door hun basisschoolperiode te laten gaan. Ik wil ze laten inzien waar ze sterk in zijn, ze laten ervaren welke manier van leren het beste bij hen past, ze laten groeien in hun zelfvertrouwen en ze laten zien dat hun leerprobleem niks zegt over hun capaciteiten op persoonlijk vlak. 

Daarnaast kan ik jou als ouder helpen om de achtergrond van het leerprobleem beter te begrijpen, door uitleg te geven waarom bepaalde onderdelen op school anders worden aangeboden dan vroeger en door een luisterend oor te bieden. 

'No one is you, and that is your superpower!' 

Waarmee kan ik je helpen? 

Bijles Aruba- informatie voor ouders

Online trainingen

Volg de lessen in je eigen tijd en op je eigen tempo. Uitgebreide uitleg via video en spelenderwijs oefenen, zodat je de stof binnen de kortste keren helemaal beheerst! 

Bijles Aruba - expertise

Individuele lessen

Helemaal toegespitst op jouw niveau en op de onderdelen die jij moeilijk vindt. Intensief werken aan deze zaken, waardoor je weer meer plezier en zelfvertrouwen krijgt in leren, en je resultaten snel verbeteren. 

Bijles Aruba - header

Groepslessen

In een klein groepje samen huiswerk maken of werken aan een bepaald thema. Een ding is zeker: ook in de groepslessen krijgt ieder kind genoeg aandacht waardoor de resultaten gegarandeerd verbeteren. 

Ons team

Inge You GOT It

Inge

Oprichter

Bijles Aruba - Damien Lopez

Damien

Trainer Aruba

Bijles Aruba - juf Sanne

Sanne

Trainer Nederland

You GOT It - logo

Joris 

Trainer Nederland

   

You GOT It - logo

Kyra

Trainer Aruba

You GOT It - logo

Nathalie

Trainer Aruba

You GOT It - logo

Tjittra

Trainer Nederland

You GOT It - logo

Lesley

Trainer Aruba