Bijles Aruba - Inge Beek

Hoi, ik ben I‚Äčnge...

  

... en ik wil niks liever... 

... dan dat alle kinderen blij en vol zelfvertrouwen door het leven gaan 

Bijles Aruba - over Inge

Mijn naam is Inge Beek. Ik ben leerkracht, remedial teacher, gedragsspecialist, coach, moeder, en enorm gepassioneerd als het gaat om het begeleiden van kinderen met leerproblemen. 

Door middel van het geven van offline en online bijles en huiswerkbegeleiding aan individuele leerlingen of aan groepjes en het bouwen van digitale lespakketten, help ik zowel ouders als kinderen bij het begrijpen en verwerven van kennis omtrent de lesstof van school. Plezier en zelfvertrouwen zijn hierbij de sleutelwoorden. Het is mijn missie om alle kinderen, ondanks hun leerproblemen, zelfverzekerd en onbezorgd te laten genieten van hun tijd op de basisschool en het voortgezet onderwijs. 

Inge You GOT It

Hoe het allemaal begon

Vanaf de eerste dag dat ik op de Pabo zat, wist ik dat ik daar op mijn plek was. 

Gedreven, gemotiveerd en met passie voor het vak; dat waren woorden die op mij van toepassing waren. Stages in de Randstad en in het buitenland, alvast starten met de studie Remedial Teaching, alle kansen greep ik aan. 

Na mijn afstuderen doorliep ik naast mijn werk de ene studie na de andere. Ik omschreef mezelf als een spons: ik wilde zoveel mogelijk kennis opzuigen en deze vervolgens toepassen.

Na 10 jaar in Nederland les te hebben gegeven en tal van studies te hebben gedaan, was het tijd voor een nieuwe uitdaging: ik emigreerde naar Aruba

Hoe kan ik zoveel mogelijk kinderen helpen om zelfverzekerd                 hun schoolperiode te doorlopen? 

De volgende stap

Na zeven jaar op Aruba te hebben gewerkt begon het opnieuw te kriebelen. Hoe gaaf zou het zijn als ik samen met een team meer kinderen zou kunnen helpen en ouders zou kunnen begeleiden?

Het raakt me dat kinderen onzeker worden of zelfs gepest worden vanwege hun leerproblemen. Ik zie de worsteling bij ouders, die hun kind zo graag willen helpen maar niet weten hoe ze het precies aan moeten pakken. 

Daarnaast geloof ik dat leerkrachten van grote invloed zijn op het welbevinden van kinderen met leerproblemen. Daarom vindt er regelmatig overleg en coaching plaats met de leerkrachten in mijn team en worden er workshops aangeboden, waardoor de kwaliteit van de lessen blijft groeien. 

Inge You GOT It

Hoe kan ik jullie helpen? 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kinderen die begeleiding nodig hebben zo optimaal mogelijk door hun schoolperiode te laten gaan. Ik wil ze laten inzien waar ze sterk in zijn, ze laten ervaren welke manier van leren het beste bij hen past, ze laten groeien in hun zelfvertrouwen en ze laten zien dat hun (leer)probleem niks zegt over hun capaciteiten op persoonlijk vlak. 

Daarnaast kan ik jou als ouder helpen om de achtergrond van het leerprobleem beter te begrijpen, door uitleg te geven waarom bepaalde onderdelen op school anders worden aangeboden dan vroeger en door een luisterend oor te bieden. 

'No one is you, and that is your superpower!' 

Waarmee kan ik je helpen? 

Bijles Aruba- informatie voor ouders

Gratis materiaal 

Als ouder is het soms zoeken naar achtergrondinformatie. Hoe komt het dat je kind niet geconcentreerd is? Waardoor komt het dat het rekenen niet lukt?  
Hier vind je een schat aan informatie wat zorgt voor meer (be)grip. 


Bijles Aruba - expertise

Individuele lessen

Helemaal toegespitst op het niveau van je kind en op de onderdelen die hij/ zij moeilijk vindt. Intensief werken aan deze zaken, waardoor je kind weer meer plezier en zelfvertrouwen krijgt in leren, en de resultaten snel verbeteren. 
De individuele lessen zijn mogelijk voor zowel het basisonderwijs als voor het voortgezet onderwijs (Mavo en Havo)

Waarmee kan ik je helpen? 

Bijles Aruba - groepsles

Huiswerkbegeleiding

In kleine groepjes van maximaal 4 kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd aan de slag met het huiswerk. 
De leerkracht begeleidt, helpt waar nodig en geeft extra uitleg en instructie. 

Header Bijles Aruba

Groepslessen 

In een groep van maximaal 10 kinderen werken aan specifieke onderdelen, zoals begrijpend lezen of Nederlands/ Wiskunde voor Mavo en Havo. Onder begeleiding van een ervaren (vak)docent oefent en herhaalt je kind alle stof, waardoor de resultaten gegarandeerd beter worden. 

Het team van You GOT It

Basisschool

Inge You GOT It

Inge

'Naast het vergroten van kennis en begrijpen van leerstof vind ik het vooral belangrijk dat kinderen plezier beleven en groeien in hun zelfvertrouwen. Daardoor komen ze nog sterker in hun schoenen te staan.'  

You GOT It - logo

Kyra

'Ik vind het bijzonder om deelgenoot te zijn van de ontwikkeling van kinderen en zie het als een uitdaging om steeds de juiste manier te vinden om elk kind afzonderlijk te begeleiden.' 


You GOT It - Marcella

Marcella

'Er is niets mooier en eerlijker dan de connectie met een kind! Ik hou ervan om een band te creëren met de kinderen en ze ieder te begeleiden op een manier die bij hen past.'


Bijles Aruba - juf Sanne

Sanne

'Ik hou ervan om leerlingen te zien groeien in hun ontwikkeling.'


You GOT It - logo

Sherida

'Ik wil graag op een leuke, creatieve manier kennis overdragen en de kinderen motiveren.'

You GOT It - Tjittra

Tjittra

'Een goede voorbereiding is het halve werk. Daardoor kan ik de kinderen nog beter begeleiden in wat ze nodig hebben.'

   Voortgezet Onderwijs 

You GOT It - logo

Lesley - Nederlands

You GOT It - logo

Lixanne - wiskunde

arrow_drop_up arrow_drop_down