Ben jij klaar voor het Eindexamen?

Beheers alle leerstof en maak ontspannen en vol zelfvertrouwen je examen!

Je weet dat je examens eraan zitten te komen. En je weet ook dat er onderdelen zijn die je nog niet volledig beheerst. Maar eigenlijk zit je het moment uit te stellen om dit echt op te gaan pakken... 

Wij gaan je helpen!

Stap voor stap ga je aan de slag met ervaren docenten die precies weten wat jij moet kennen en kunnen voor je examen, maar die jou ook doorzien in je leerstrategieƫn en hoe je jezelf saboteert
In een aantal online sessies werk je 1-op-1 samen met de docent  aan de leerstof die jij moeilijk vindt, totdat je alles tot in de puntjes beheerst. 

Een tip... wacht niet tot het laatste moment  met het plannen van je lessen šŸ˜‰

Inge Beek

Over You GOT It

Hoi, mijn naam is Inge en na 17 jaar zowel in Nederland als op Aruba voor de klas te hebben gestaan legde ik in 2020 mijn krijtje definitief neer en werd ondernemer.

Het is mijn doel is om zoveel mogelijk leerlingen en studenten te begeleiden om het maximale uit zichzelf te halen.  Dit doe ik samen met mijn team, wat 100% bestaat uit professionele leerkrachten en vakdocenten. We zorgen ervoor dat de leerlingen zich veilig voelen in de les, zodat naast hun leerprestaties ook hun zelfvertrouwen verbetert.

De afgelopen jaren vonden honderden leerlingen de weg naar You GOT It en wisten we hen tot maximale prestaties te brengen. 

Je verbetert je kennis, maar ook je zelfvertrouwen in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en maak je vol vertrouwen je examen!

Examentraining You GOT It
Vanaf Afl 379 per maand 

Optimale voorbereiding op je examen

Beheers alle leerstof  en maak zelfverzekerd je examen!


Dit is alles wat je krijgt:

  • Ervaren docenten
  • Online lessen die worden opgenomen, zodat je ze later nog terug kunt kijken
  • 1-op-1 begeleiding en coaching
  • Wegwerken van hiaten 
  • Tips en trucs
  • Werken in een veilige omgeving, waarbij je alles kunt vragen wat je wil weten
  • Verbetering van je zelfvertrouwen